Kantoorhelden (Teksten voor de website)

Ik mocht voor Kantoorhelden de teksten voor de website schrijven. Eigenaresse Daphne Stet zei het volgende over onze samenwerking:

“Begin 2017 startte ik mijn bedrijf Kantoorhelden. Mijn businessplan was geschreven, mijn doelgroep onderzocht en mijn dienstenaanbod duidelijk. Nog even mijn website maken. Ik nam een getalenteerde webbouwer in de arm en ach die teksten dat deed ik er wel even naast. Wat een inschattingsfout! Er ontstond niets dat ook maar in de buurt kwam van de kwaliteit die ik graag op mijn website zou zien. Vanuit mijn netwerk kende ik Nicole van Heumen van Tekstbureau Spoetnik, ze maakte meteen tijd en was precies wat ik zocht! Fris, duidelijk, professioneel, meedenkend, snel en goedgehumeurd. Ze begreep meteen wat ik wilde, dacht mee waar nodig en had hele goede tips ter optimalisatie van dit type teksten. Geen lappen tekst, maar krachtige duidelijke teksten met een vleugje van mijn persoonlijkheid er doorheen. Zo krijgt de potentiele klant toch een idee van de persoon achter het bedrijf, zonder dat ik de teksten zelf had geschreven. Echt heel knap. Samen met Nicole hadden we in no-time alle content klaar. Geen tijdverspilling, meteen doorpakken. Het resultaat is zeer verdienstelijk en ik ben er blij mee. Inmiddels zet ik Tekstbureau Spoetnik via mijn bedrijf ook in voor redigeer- en schrijfopdrachten bij mijn klanten.

Benieuwd naar haar teksten en mijn website? Kijk dan op www.kantoorhelden.com voor het resultaat.

Bedankt Nicole van Heumen, het was fijn om met je samen te werken en ik zal Tekstbureau Spoetnik zeker vaker inzetten via Kantoorhelden en je naam aandragen bij ander ondernemers!”